Mäklare

Din personliga mäklare i Malmö 

Dags att värdera eller sälja bostaden? Anlita oss som mäklare i Malmö för din bästa bostadsaffär! Vårt engagemang för våra kunder tillsammans med vår goda lokalkännedom gör oss unik i Malmö stad och vi har många nöjda kunder.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri värdering av din bostad med våra mäklare i Malmö eller om du har andra funderingar kring bostadsförmedling!

 

En skräddarsydd försäljning

Vi jobbar utifrån en enkel affärsrecept. När vi säljer en bostad utgår vi från hur vi själva skulle vilja ha det om vi vore bostadsägare. Våra mäklare i Malmö delar upp försäljningen i olika steg och skapar de bästa förutsättningarna i varje del av processen. I praktiken innebär det att du får en kontaktperson och fastighetsmäklare i Malmö som tar hand om alla delarna under bostadsaffären. Vi anpassar vår process också till kundens önskemål och bostadens förutsättningar.

Med fokus på kunskap om bostadsaffärens alla delar, i kombination med en hög servicenivå, antar våra erfarna mäklare i Malmö uppdraget att sälja din bostad med stort engagemang.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering!

 

Planera framåt

Oavsett om man är ny eller kan bostadsmarknaden in och ut så bör man vara väl förberedd. Detta är absolut något vi rekommenderar alla våra kunder – oavsett om man tänker sälja eller köpa. Många gånger måste man vänta med att just lägga ut bostaden till försäljning. Därför har vi utarbetat tjänsten ”Klara, Färdiga, Sälj!” som skall hjälpa dig sälja din bostad lite smartare.

Tjänsten bygger på 4 enkla steg:

  1. Kostnadsfri värdering av bostaden och samtal med mäklare i Malmö.
  2. Gratis stylingkonsultation med professionell stylist.
  3. Fotografering och objektsbeskrivning av din bostad.
  4. Redo för publicering.

När detta är gjort väntar våra mäklare i Malmö på klartecken från dig att det är dags att lägga ut din bostad till försäljning.

Med ”Klara, Färdiga, Sälj!” tjänsten kan du lägga din energi på andra saker och överlåta försäljningen åt våra mäklare i Malmö!

 

När du sålt din bostad

Det finns många viktiga frågor att ställa när du behöver hitta ett nytt hem. Hur ser regelverket ut? Har jag rätt till bolån? Vad innebär till exempel undersökningsplikten? Hur fungerar det med dolda fel?

Bra källor där du kan hitta information inför ditt bostadsköp är: Fastighetsmäklarinspektionen, Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet – och så din egen personliga fastighetsmäklare i Malmö. Vi svarar på alla dina frågor och med vår kunskap om den lokala bostadsmarknaden kan vi garanterat hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

 

Kontakta oss för värdering av din bostad!