Om oss

Vi är Bülow och Lind 

Som din personliga och engagerade mäklare i Malmö vet vi vad som är viktigt att tänka på när du är i färd med att göra en av livets viktigaste affärer – att sälja bostad.

Hos oss hittar du din egen personliga mäklare i Malmö och övriga Skåne – och du är i trygga händer! Kontakta oss med dina frågor eller om du önskar boka en kostnadsfri värdering av din bostad så hjälper vi dig! 

Våra mäklare i Malmö har fått över 900 omdömen på hittamäklare!

 

Vi är din personliga mäklare i Malmö 

Våra mäklare i Malmö kan bostadsmarknaden i våra olika orter och områden utan och innan. Med en hög serviceanda och stort engagemang arbetar våra mäklare i Malmö för att du ska få den bästa servicen, kvaliteten och upplevelsen vid din nästa bostadsaffär.

Tack vare vår lokala förankring och många år i branschen vet vi dessutom exakt var de bästa lekplatserna ligger, vilken strand som är längst och bäst samt hur ni hittar den bilfria genvägen till skolan.

 

Kontakta oss för värdering av din bostad!

 

Våra samarbetspartners 

I vårt arbete med att sälja bostäder har vi med oss ett komplett nätverk av förstklassiga samarbetspartners som alla kan bidra till din bostads ökade värde. Vilka dessa är presenterar vi mer ingående när du som kund har anlitat oss för din nästa bostadsaffär. Våra mäklare i Malmö hjälper dig självklart om du behöver en stylist, målare, besiktningsman, städfirma, bank eller något annat.

Kontakta oss om du har frågor om våra försäljningsprocesser eller behöver en personlig mäklare i Malmö! 

 

Anlita våra mäklare i Malmö – oavsett om du vill sälja eller köpa!
Hos oss får du en personlig mäklare i Malmö från start till sluten bostadsaffär!

 

Kontakta oss när du vill sälja bostad tryggt